Obra teatral: “El Niño que salió de un agujero negro”

Desde el CRIS agraïm als alumnes i mestres del col.legis que han assitit avui a l’obra Obra teatral: “El Niño que salió de un agujero negro”, obra dirigida por Alberto Celdrán. i produida per la companyia alicantina Fàbrica de Paraules. Projecte artístic de sensibilizació social a traves del teatre i les titelles per a apropar al alumnes qué es tindre una malaltia mental. i el estigma que genera.

Els professionals del CRIS han fet xarrades aquestos dies i abans de l’obra de recoltzament on s´informava sobre el recurs i com conviuen aquestes persones amb malaties mentals, en els alummes de 5é i 6é d’aquestos col.legis: Pureza De María OntinyentC.c. La Milagrosa OntinyentColegio San José OntinyentCEIP Carmelo RipollComunitat Educativa Bonavista OntinyentCEIP Vicente Gironés – OntinyentColegio Santa Maria OntinyentColegio La Concepción – OntinyentAmpa Lluís Vives d’Ontinyent

També agraïm al Ajuntament d’Ontinyent la col.laboració.